In de keuken van Café Hier zwaait Ulpho van der Zalm de scepter. Hier wordt alleen met eerlijke, verse producten gewerkt die worden afgenomen van kleine, zelfstandige ondernemers. Naast de steeds wisselende daghap, dagpasta of vegetarische schotel voert Café Hier een kleine kaart.Daarnaast kunnen, afhankelijk van het aanbod en seizoen, buiten de kaart vis- en vleesgerechten besteld worden of kookt Ulpho gewoon wat hij op dat moment in zijn keuken heeft. Bij de gerechten worden met zorg gekozen wijnen geschonken.
De sfeer is bij Café Hier ongedwongen en vrijblijvend en daardoor zeer geschikt voor diverse doeleinden, zoals uw bedrijfs-borrel, afscheids-receptie of gewoon een leuk feestje. Binnen is er plaats voor 90 personen en ons terras is het hele jaar open.
Ook is er bij Café Hier regelmatig Live muziek. En wat dacht je van een Back to the 70’s and 80’s avond met Tavares en de Trampps. Dit alles aan elkaar gedraaid door een DJ.